bekijk-acties-schellekens-peugeot

direct-occasions

BEDRIJFSINFORMATIE

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
van 08.00 t/m 19.00 uur
Zaterdag
van 09.30 t/m 15.00 uur

Contactgegevens:
Autobedrijf Schellekens B.V.
Vennen 60
5104 CV DONGEN

T: 0162 - 31 52 54
F: 0162 - 31 99 19
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene Voorwaarden:
DOWNLOAD

Schadeherstel

schadeherstelEven een misverstand rechtzetten. Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Ze doen voorkomen alsof dat uw enige keuzemogelijkheid zou zijn. Maar uw wilt misschien helemaal niet naar een bedrijf dat u niet kent en waar men u niet kent. Goed om te weten dat u die keuzevrijheid wel heeft. Ook voor een perfect schadeherstel is Autobedrijf Schellekens de beste optie.

Wij kennen u en uw auto. En de reparatiekosten?  Wij verzorgen  hierbij de volledige afhandeling met uw verzekering. Het inzetten van vervangend vervoer behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Zo bent u gered van alle rompslomp,  zodat de schade-afwikkeling geen belemmering meer voor u is.

Tevens kunt u erop rekenen dat wij elke schade repareren volgens de specificaties van de fabrikant. Als LEASEPROF ® Service Center en Bovag-lid worden wij regelmatig gecontroleerd of alle regels en wetgevingen worden nageleefd. Daar onze kwaliteitsaudit hoogt scoort, kunt u er zeker van zijn dat uw Peugeot of een auto van een ander merk altijd veilig op weg is.

bovag-button   lsc bovag