bekijk-acties-schellekens-peugeot

direct-occasions

BEDRIJFSINFORMATIE

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
van 08.00 t/m 19.00 uur
Zaterdag
van 09.30 t/m 15.00 uur

Contactgegevens:
Autobedrijf Schellekens B.V.
Vennen 60
5104 CV DONGEN

T: 0162 - 31 52 54
F: 0162 - 31 99 19
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene Voorwaarden:
DOWNLOAD

Over Service en Onderhoud

moersleutelRegelmatig onderhoud is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor uw rijplezier. Want een goed onderhouden auto is veilig en betrouwbaar, ook bij extreme weersomstandigheden. Onze vakmensen zijn u graag van dienst een eventueel defect optimaal te verhelpen. Onze autotechnici werken met de beste soorten gereedschap en de modernste controle- en diagnoseapparatuur. Ze staan altijd voor u klaar en u kunt rekenen op een onafhankelijk advies, op maat en op een tijd die u het beste schikt. Gewoon een kwestie van even binnenlopen en u kunt ervan op aan dat uw auto in goede handen is.

sleutelU kunt erop rekenen dat wij alle service aan uw auto uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant. Als Lease Service Center en Bovag-lid worden wij regelmatig gecontroleerd of alle regels en wetgevingen worden nageleefd. Daar onze kwaliteitsaudit hoogt scoort, kunt u er zeker van zijn dat uw Peugeot of een auto van een ander merk altijd veilig op weg is.

Wilt u meer weten over onze service zoals bijvoorbeeld uurtarieven of het maken van een afspraak, dan vindt u hierbij onze contact gegevens openingstijden en routebeschrijving.

bovag-button   lsc bovag