bekijk-acties-schellekens-peugeot

direct-occasions

BEDRIJFSINFORMATIE

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
van 08.00 t/m 18.30 uur
Zaterdag
van 09.30 t/m 15.00 uur

Contactgegevens:
Autobedrijf Schellekens B.V.
Vennen 60
5104 CV DONGEN

T: 0162 - 31 52 54
F: 0162 - 31 99 19
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene Voorwaarden:
DOWNLOAD

Schellekens Peugeot en Johan Cruyff Foundation,
een sterk team!

Door een deel van de APK die wij voor u uitvoeren te doneren aanJohan Cruyff Foundation ondersteunen wij dit goede doel! Deze non-profit organisatie zet zich in voor het welzijn van kinderen en jongeren. De stichting schenkt extra aandacht aan kinderen en jongeren die zijn opgegroeid in een minder kansrijke omgeving. De Johan Cruyff Foundation stimuleert sportprojecten voor kinderen met een beperking, onderwijs voor (ex-) sporter en veilige sportplekken in wijken, d.m.v. de zgn. Cruyff Courts.

BOVAG STER

Dus laat u APK voortaan uitvoeren door Autobedrijf Schellekens, dan bent u niet alleen goed voor uw auto, de verkeersveiligheid en het milieu, maar ook voor het welzijn van kinderen en jongeren, zo draagt u ook een steentje bij aan een betere samenleving!

Johan-Cruiff-Foundation-banner

De 14 van Johan, een groep van 14 jongeren, staan symbool voor het creƫren van kansen voor mensen met een beperking. Het is een divers gezelschap van jongeren met een lichamelijke of verstandelijke handicap, jongeren van de Cruyff Courts en studenten van het Cruyff College en de Cruyff University. Samen staan ze sterk, maar los van elkaar hebben ze allemaal hun eigen bijzondere verhaal. www.de 14vanjohan.nl

bovag-button   lsc bovag