bekijk-acties-schellekens-peugeot

direct-occasions

BEDRIJFSINFORMATIE

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
van 08.00 t/m 18.30 uur
Zaterdag
van 09.30 t/m 15.00 uur

Contactgegevens:
Autobedrijf Schellekens B.V.
Vennen 60
5104 CV DONGEN

T: 0162 - 31 52 54
F: 0162 - 31 99 19
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene Voorwaarden:
DOWNLOAD

Grote en kleine beurt

veren

Bij een kleine beurt controleren wij vloeistoffenpeil, remmen, verlichting en de banden. In alle gevallen wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen.

Bij een grote beurt wordt eigenlijk de hele auto nagekeken en dus meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Denk hierbij aan olie- en luchtfilters, remblokken, dynamo, ruitenwissers, schokbrekers, uitlaat, enz. Indien er gelijktijdig een APK keuring wordt uitgevoerd is deze bij ons gratis.

 Mocht er blijken tijdens de beurt dat er iets kostbaars vervangen moet worden, dan zult u daarover altijd door ons even gebeld worden. Zo weet u tenminste waar u aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u vinden wanneer deze aan welke onderhoudsbeurt toe is of u kunt telefonisch met ons contact opnemen op 0162-315254. Al het onderhoud dat bij ons verricht is, wordt geregistreerd en wij kunnen zo voor u nakijken aan welke service uw auto toe is.

BOVAG STER

U kunt erop rekenen dat wij elke reparatie uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant. Als LEASEPROF ® Service Center en Bovag-lid worden wij regelmatig gecontroleerd of alle regels en wetgevingen worden nageleefd. Daar onze kwaliteitsaudit hoogt scoort, kunt u er zeker van zijn dat uw Peugeot of een auto van een ander merk altijd veilig op weg is.

bovag-button   lsc bovag