Welkom bij Autobedrijf Schellekens

Over ons

Autobedrijf Schellekens : Altijd klantvriendelijke en betrouwbare service  !
Bij Schellekens staan persoonlijke service en kwaliteit op de eerste plaats voor het vakkundig onderhoud aan auto, camper, caravan, bedrijfsauto en aanhangwagen. Dat zie je al aan de stijlvolle gevel aan de Vennen 60. Die uitstraling past bij het autobedrijf. Niet alleen van buiten. Binnen wordt je gastvrij verwelkomd in een mooie showroom met jong gebruikte Peugeots en ontvangen door een team hulpvaardige en klantvriendelijke medewerkers. Geheel transparant en laagdrempelig.

Service en kwaliteit
Die transparantie speelt een belangrijke rol. Dat geldt niet alleen voor de grote ramen tussen de werkplaats en de showroom, waardoor de eigenaar kan zien wat er met zijn dierbare bezit gebeurt. Ook het onderhoud en reparaties zijn transparant. Niets gebeurt buiten de klant om, er wordt altijd eerst contact opgenomen voordat de monteur de service uitvoert. Onderdelen worden bewaard om te laten zien waarom het vervangen moest worden. En heel belangrijk, duidelijke uitleg van de werkplaatsfaktuur.

Overzichtelijke showroom
Ook de showroom is transparant, gewoon mooie jong gebruikte Peugeots in de showroom met lage kilometerstanden en zeer interessant geprijsd door een eigen importkanaal en waar weer mooie gebruikte auto’s op ingeruild worden, die na een grondige controle en vakkundig onderhoud interessant aangeboden worden. Een betrouwbaar adres om in alle rust de aankoop van uw nieuwe auto te bespreken.

Ruim en veilig
En transparant is er letterlijk meer. Veel ruimte! Inpandig een grote overzichtelijke werkplaats met een groot magazijn met gratis opslag voor uw winter- en zomerbanden. Ruimte genoeg in de showroom om op je gemak de mooie auto’s te bekijken en achter het pand is een enorm parkeerterrein. Je kunt je caravan of camper daar rustig manoeuvreren zonder dat je hem beschadigt en veilig achterlaten, omdat het terrein in de avond en nacht afgesloten is.

Scroll naar boven