Welkom bij Autobedrijf Schellekens

Banden

Wist u dat rijden met een te lage bandenspanning u per jaar extra geld kan kosten? Een te lage bandenspanning levert namelijk een hoger brandstofverbruik op. Dat kan zelfs oplopen tot twee vollen tanken per jaar extra.

Een andere reden om uw banden op de juiste spanning te houden, is het voorkomen van onnodige slijtage. Banden die te zacht zijn, slijten harder. En dat levert weer gevaar voor uzelf en andere weggebruikers op.

U kunt bij ons uw banden laten controleren op spanning en slijtage. Zonodig zullen wij de wielen opnieuw balanceren en de auto uitlijnen, zodat u geen trillingen in uw stuur voelt en uw banden een optimaal contact met het wegdek hebben. Daarmee garanderen wij in feite uw veiligheid. Indien de banden vervangen dienen te worden, zorgen wij voor een scherpe aanbieding.

U kunt erop rekenen dat wij de bandenservice aan u auto uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant. Als EuroRepar vestiging en BOVAG-lid worden wij regelmatig gecontroleerd of alle regels en wetgevingen worden nageleefd. Daar onze kwaliteitsaudit hoogt scoort, kunt u er zeker van zijn dat uw Peugeot of een auto van een ander merk altijd veilig op weg is.

Scroll naar boven