Welkom bij Autobedrijf Schellekens

Eurorepar Car Service

HET NIEUWE MULTIMERKEN NETWERK VOOR AL UW ONDERHOUD EN REPARATIE IN NEDERLAND.

Eurorepar Car Service is in 2003 opgericht en heeft inmiddels meer dan 3.400 vestigingen in Europa en wereldwijd 4.400 vestigingen. In Nederland begint het multimerk netwerk nu ook hard te groeien. Wij zijn eind 2018 onderdeel geworden van het Eurorepar Car Service netwerk, zodat we de voordelen hebben van een internationaal merk en toch u vertrouwde lokale garage blijven. Zo hebben we binnen het netwerk toegang tot het uitgebreide assortiment aan onderdelen en beschikken onze monteurs over internationale kennis op gebied van alle merken en modellen auto’s.

Onze diensten:

  • Is uw auto toe aan een APK? Bij Eurorepar Car Service Schellekens gebeurt dat door een APK-keurmeester. Wanneer uw auto wordt afgekeurd, kunnen wij direct alle nodige werkzaamheden uitvoeren en zullen wij uw auto gratis herkeuren.
  • Heeft u reparatie nodig? Voor Eurorepar-onderdelen geldt er twee jaar garantie op de onderdelen en montage.
  • Heeft u onderhoud nodig? Eurorepar Car Service Schellekens dekt alle domeinen: olie verversen, banden, remmen, ophanging, uitlaat, distributieriem, alles volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Alle merken en modellen:
Er zijn Eurorepar-onderdelen voor bijna alle in Nederland rijdende auto’s

ONZE BELOFTE
Eurorepar Car Service doet u 6 beloftes. Deze beloftes zijn de kernwaarde van onze garage. Hiermee willen wij een langdurige relatie met u opbouwen.

Bezoek onze showroom en werkplaats en ervaar onze beloftes zelf.

Scroll naar boven