Welkom bij Autobedrijf Schellekens

Onderhoudsbeurt

Een goed onderhouden auto is belangrijk voor uw veiligheid. Het is raadzaam om zelf af en toe de olie en koelvloeistof van uw auto te controleren. Voor een grote of kleine beurt kunt u binnen 1 à 2 weken bij ons terecht en wordt u auto op alle essentiële punten gecontroleerd. U kunt u auto zelfs ’s avonds nog brengen en de volgende avond ophalen daar wij tot 18.30 uur geopend zijn.

Bij een kleine beurt staan zaken als vloeistoffenpeil, remmen, verlichting en de banden op de checklist. In alle gevallen wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen.

Bij een grote beurt wordt eigenlijk de hele auto nagekeken en dus meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Denk hierbij aan olie- en luchtfilters, de airconditioning, remblokken, dynamo, ruitenwissers, schokbrekers, uitlaat, enz. Indien er gelijktijdig een APK keuring wordt uitgevoerd is deze bij ons gratis.

Mocht er blijken tijdens de beurt dat er iets kostbaars vervangen moet worden, dan zult u daarover altijd door ons even gebeld worden. Zo weet u tenminste waar u aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u vinden wanneer deze aan welke onderhoudsbeurt toe is of u kunt telefonisch met ons contact opnemen. Al het onderhoud dat bij ons verricht is, wordt geregistreerd en wij kunnen zo voor u nakijken aan welke service uw auto toe is.

U kunt erop rekenen dat wij deze beurten uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant. Als EuroRepar vestiging en BOVAG-lid worden wij regelmatig gecontroleerd of alle regels en wetgevingen worden nageleefd. Daar onze kwaliteitsaudit hoogt scoort, kunt u er zeker van zijn dat uw Peugeot of een auto van een ander merk altijd veilig op weg is.

Scroll naar boven