Welkom bij Autobedrijf Schellekens

Autobedrijf Schellekens B.V. scoort een 9!

De afdeling Auto Bedrijven Associatie (ABA) van BOVAG heeft onlangs via een kwaliteitsmeting vastgesteld dat Autobedrijf Schellekens B.V. voldoet aan alle eisen die BOVAG aan het lidmaatschap stelt. Het resultaat van de audit was zelfs een 9,3!

Kwaliteit
Alle onafhankelijke autobedrijven die zijn aangesloten worden periodiek door een onafhankelijk partij bezocht om te vast te stellen  hoe er in de praktijk met kwaliteit wordt omgesprongen. De kwaliteitsmeting maakt onderdeel uit van een uitgebreid kwaliteitsprogramma.

Gedragscode
Recent hebben alle bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven een gedragscode met elkaar afgesproken. Ook deze code maakt onderdeel uit van het lidmaatschap. Met deze gedragscode laat Autobedrijf Schellekens B.V. op een heldere en transparante manier zien wat ze verstaat onder integer zaken doen. In de code verklaart het bedrijf dat alle werkzaamheden:

  • uitsluitend worden uitgevoerd na toestemming van de klant
  • helder worden uitgelegd onder overlegging van defecte onderdelen
  • gespecificeerd worden gefactureerd
  • uitgevoerd worden volgens fabrieksspecificaties
  • vallen onder de BOVAG Garantiebepalingen.     

Het hanteren van de code verzekert u ervan dat alle medewerkers bij Autobedrijf Schellekens zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Immers “Je voelt je lekkerder in een Schellekens auto!”

Scroll naar boven

Wij zijn 11-11-2023 gesloten.