Welkom bij Autobedrijf Schellekens

Showroom

Op zoek naar een Peugeot of een gebruikte auto van een ander merk met de juiste uitstraling? Kom dan eens in onze showroom kijken, u bent van harte welkom. Door het ruime aanbod van jong gebruikte modellen met weinig kilometers op de teller, is er voor een ieder een geschikte auto zo goed als nieuw. Al onze occasions van Peugeot en andere merken kunt u terugvinden op onze voorraad pagina.

Natuurlijk kan het gebeuren dat de auto die u zoekt er net niet bij staat. Geef dan uw voorkeur aan ons op en wij zullen voor u op zoek gaan om aan uw wensen te voldoen. Dat bespaart u een hoop tijd om een keuze te gaan maken uit de enorme hoeveelheid merken, modellen en uitvoeringen.

Een andere auto aanschaffen doet u niet zomaar even tussendoor. U laat u goed adviseren, u maakt een proefrit en neemt dan pas de beslissing. Autobedrijf Schellekens B.V. voldoet aan strenge kwaliteitseisen, waardoor u zeker bent van een deskundig, betrouwbaar en eerlijk advies. Onze garantie geeft u bovendien zekerheid dat u bij onverhoopte problemen op ons kunt terugvallen. Als u bij ons een auto aanschaft houdt de service niet op als u de showroom uitrijdt. We hebben de juiste expertise en onderdelen in huis om u optimaal van dienst te zijn bij service en onderhoud aan uw auto.

Kortom, samen met u zoeken we een auto die past bij úw wensen en bij úw budget. Of u nu een solide gezinswagen zoekt voor jarenlang onbezorgd gebruik, een sportieve SUV of een handige kleine boodschappenauto : je voelt je lekkerder in een Schellekens auto!

Scroll naar boven