Welkom bij Autobedrijf Schellekens

Reparatie

Als Eurorepar Carservice zijn wij voorzien van de nieuwste diagnose apparatuur. Onze technici kunnen dus technische en mechanische problemen bij alle automerken en modellen opsporen.

Als de technicus een probleem heeft opgespoord, kan hij voor een oplossing terugvallen op de ondersteuning van een internationale organisatie met kennis van zaken onderdelen voor bijna elk model auto.

Wij streven ernaar mechanische problemen snel en effici├źnt op te lossen met voor uw auto ontwikkelde onderdelen uit het Eurorepar assortiment met zeer goede garantievoorwaarden. Zo kunnen wij u een perfecte verhouding tussen kwaliteit, kennis en prijs bieden.

U kunt erop rekenen dat wij alle service aan uw auto uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant.Als EuroRepar vestiging en BOVAG-lid worden wij regelmatig gecontroleerd of alle regels en wetgevingen worden nageleefd. Daar onze kwaliteitsaudit hoogt scoort, kunt u er zeker van zijn dat uw Peugeot of een auto van een ander merk altijd veilig op weg is.

Scroll naar boven

Wij zijn 11-11-2023 gesloten.