Welkom bij Autobedrijf Schellekens

Zomer- en winterbeurt

Ieder seizoen is van invloed op uw auto. Vooral extreem hoge en lage temperaturen kunnen schade aanrichten als u hierop niet bent voorbereid. Bijvoorbeeld tijdens een lange reis met caravan naar het zuiden of een rit over besneeuwde en beijzelde wegen op weg naar de wintersport. Een extra inspectiebeurt voor uw zomer- of wintervakantie kan daarom geen kwaad.

Bij een zomer- of winterbeurt controleren wij op een aantal vaste punten. Olie- en waterpeil, ruitenwisservloeistof, koelvloeistof, airconditioning, verlichting, banden, ruitenwissers en de accu worden zorgvuldig nagekeken. Ook de bevestiging van de trekhaak en de stroomvoorziening voor een eventuele aanhanger of caravan kunnen worden gecontroleerd en indien nodig worden gerepareerd of vernieuwd. Wij weten precies wat er komt kijken om uw auto in de beste conditie te brengen. Zo kunt u tenminste onbezorgd van uw vakantie genieten en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

U kunt erop rekenen dat wij deze beurten uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant. Als EuroRepar vestiging en BOVAG-lid worden wij regelmatig gecontroleerd of alle regels en wetgevingen worden nageleefd. Daar onze kwaliteitsaudit hoogt scoort, kunt u er zeker van zijn dat uw Peugeot of een auto van een ander merk altijd veilig op weg is.

 

EUROREPAR VAKANTIEBEURT           € 19,95

Scroll naar boven

Wij zijn 11-11-2023 gesloten.